Ajándékutalvány
Kattints ide!

Kérdésed van? Hívj!
+36 30 210 1357

Forgószék

Hasalunk a szőnyegen, kuporoghatunk kanapén, ülhetünk babzsákon vagy zsámolyon, de ami a legkényelmesebb, testünket a leghosszabban szolgálja, az egy ergonomikus, tömegünkhöz, testmagasságunkhoz és az elvégzendő munka típusához igazodó forgószék.

A forgószék fontossága elérkezik az első iskolaévvel. Vidám foci vagy lányoknak rózsaszín Barbis forgószékkel szerettethetjük meg az íróasztalnál ülést. Ahogy nő a gyermek és változik az ízlése, hobbija és főként a testmagassága, a színes gyermek forgószék helyét átveszi az ifjúsági forgószék. Itt is a színesek (piros, zöld, sárga, kék) a kedvencek, fiúknál hódit a rally autóülésre hasonlító dizájn forgószék.

Aztán megérkezünk a munka világába, ahol a cégben betöltött feladatunk is meghatározza forgószékünk színét, hátfal magasságát és bevonatát. A főnöki forgószékek különleges formatervezett ergonomikus háttámlával és karfával készülnek, amelyeknél a karfa magassága, az ülés magassága, a hátfal dőlésszöge is változható. Sőt, mivel a főnök gyakran nem előre dőlve írogat az asztalnál, hanem gondolataiba merülve ötletel, így a luxus főnők forgószékben hintamechanika is található. Egy olasz vagy német luxus irodai forgószék mindig karfás, állítható ülésmagasságú, hiszen lábunk hossza különböző, formatervezett háttámlája ergonomikusan követi használóját mozgását és hátát. Lábuk lehet fával vagy krómmal készített csillagláb, illetve fejtámla is rendelhető hozzájuk. A magas minőségű irodaszék ülésének bevonata mindig egyedileg választható színű.

A legimpozánsabb a forgószéknél is a valódi marhabőrbevonat. Különleges munkahelyekre, pl. gyógyszertárakba magas bárszékhez hasonló forgószékek is rendelhetőek.Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.