Ajándékutalvány
Kattints ide!

Kérdésed van? Hívj!
+36 30 210 1357

Íróasztal

Az íróasztal évszázados múltra tekint vissza. A nagy stratégák, fontos állam férfiak és üzletemberek munkahelye ez az asztal, ami igaz jó barát, mert órákig koptatjuk már kisiskolás korunktól, időnként lecseréljük nagyra vagy kicsire, fából vagy bútorlapból faragottra, esetleg minimál feketére vagy színesre, de ez már ízlés és pénztárca dolga.

A fából készített, faragott vagy intarziás és furnérozott klasszikus olasz íróasztalok soha nem mennek ki a divatból, ugyanez igaz az Art Deco íróasztalokra is.

Számtalan színben - dió, mahagóni, cseresznye, elefántcsont szín, antikolt szín, cappuccino, lakkozott fényes - és ugyancsak számtalan méretben ajánlunk otthonokba és munkahelyekre, orvosi rendelőkbe és ügyvédi irodákba minőségi olasz íróasztalokat, irodaszekrényekkel, tároló szekrényekkel. Több személyes munkahelynél rendelhetőek L alakú íróasztalok, illetve stílusban megegyező tárgyaló asztalok is. A modern iróasztalokhoz hangfogó paraván is illeszthető.

A klasszikus iroda gyakori igénye a bőrbetétes íróasztal, néhány luxus gyártónál a bőr színe és mintázata is választható, esetleg aranynyomat vagy aranyozott antikozás rendelhető a keretre. Ezen irodabútorokhoz klasszikus Chesterfield irodaszéket is kínálnak.

Kis helyekre, valamint hölgyeknek ajánljuk szekreter írószekrény vagy rolós iróasztal megoldásainkat. A modern lakások és irodák elvárása a modern vagy minimál íróasztal vagy még inkább modern számítógépasztal esetenként a fémvázas, laplábas vagy indusztriális íróasztal.

Gondoljuk végig, milyen kábelek érkeznek íróasztalunkra. Irodai megoldásoknál az asztalba integrált médiadoboz rejti az elektromos wifi és egyéb csatlakozókat. A médiadoboz nem része az asztalnak, az külön rendelendő, de a gyártó beintegrálva szállítja a kész asztalban. Divat az üveg számítógépasztal, amelyek fekete vagy áttetsző színben a leggyakoribbak.

Azt is el kell döntenünk, szükségünk van-e hagyományos klaviatúratartóra, továbbá tároló szekrényekre, fiókos tárolóra asztalunk mellé.

A gyerekek és tanulók számára kínálunk színes és dönthető lapos íróasztalokat, rajzasztalt. Az iróasztal legkisebb testvérkéje a laptoptartó, amely kapható ölbe vagy ágyba rakható kivitelben, billenthető lappal, illetőleg fotel vagy kanapé mellé forgatható csillaglábas kivitelben.


Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.