Ajándékutalvány
Kattints ide!

Kérdésed van? Hívj!
+36 30 210 1357

Éjjeliszekrény

Egy csinos éjjeliszekrény nemcsak a stílusos és gondosan kiválasztott éjjeli lámpa helyéül szolgálhat, hanem teljessé teszi a hálószobát, praktikus tárolóhelye az álomba ringató olvasnivalónknak, szemüvegünknek, távirányítóknak, telefonunknak, laptopunknak vagy az éjjelre bekészített víznek.

Gondoljuk végig, milyen szokásaink vannak, és ennek megfelelően válasszunk! Vannak tárgyaink, amiket praktikus eldugni egy- vagy kétfiókos éjjeliszekrénybe, ilyen a szemüveg, a gyógyszer, a vérnyomásmérő. Ha szeretünk belemerülni könyvekbe, válasszunk ajtós éjjeliszekrényt, mert abban több a hely.

Az olasz bútorgyárak modern éjjeli komódokat kínálnak falra szerelhető, fiókos éjjeliszekrény változatban. Ízlésünkön múlik, hogy lakkozott vagy színes éjjeliszekrényt vagy üveg frontos éjjeliszekrényt választunk. Ne feledkezzünk meg az Art Deco stílusban készült elegáns darabokról sem.

A butoroldal.hu remek fa éjjeliszekrényeket és kovácsoltvas klasszikus éjjeliszekrényeket is kínál. Divat a nyitott éjjeliszekrény vagy még egyszerűbb megoldás a pici éjjeli asztalka is.

Érdemes megtudakolni a kiválasztott szekrényke magasságát, mert ha már meglévő ágyhoz illesztjük, megeshet, hogy a matrac magasság miatt az éjjeliszekrényünk alacsony vagy túl magas lesz. Kérdezzük meg az értékesítőt, hogy a bútor lába és fogantyúja más variációban is kapható-e, vagy hogy szekrénykénk - mivel a ház legcsendesebb szobájának része lesz - önbehúzós csendes mechanikával szerelt-e. Jó minőségű és kellemes árfekvésű elemes nappali, hálószoba és előszoba bútorokat kínálunk a Black Red White lengyel bútorgyártól.


Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.