Ajándékutalvány
Kattints ide!

Kérdésed van? Hívj!
+36 30 210 1357

Komód

A komód a nappali, előszoba és hálószoba fontos tartozéka. Ne feledkezzünk meg a vidám, színes gyermek komódokról sem. Milliónyi stílus, felület és szín kapható, hódítanak az olasz tervezők lakkozott színes frontú fényes modern komódjai.

A stílus, ami volt, van és lesz, az az Art Deco, az elegáns fiókos, ajtós vagy kombinált komódjai örök darabok a lakásunkban, és költözéskor is érdemes megtartani azokat. A klasszikus bútorok szerelmeseinek a fa komód vagy furnérozott felületű szekrény jelent ideális választást, a finom természetes fa illat mellett az időtállóság tartósság értékét képviselik otthonunkban.

Az egyterű nappali és étkező divatját éljük és a konyhabútor színéhez felületéhez hasonló vagy azonos stílusú, színű és anyagú nappali komód és étkező asztal beszerzése gyakran okoz fejtörést és nagy utánajárást a családnak.

Felkészült, képzett értékesítőink számtalan gyár termékét jól ismerik és hasznos információt tudnak adni. Tehát nem gond megtalálni a cappuccino színű, üveg fronthoz illeszthető étkezőasztalt, széket és komódot sem.

Modern megoldás a konyhák LED-es fényszalaggal való díszítése, hozzá kínálunk LED-szalaggal szerelt komódokat, amelyek este hangulatos modern fénnyel ragyogják be nappalinkat vagy hálószobánkat. Kiemelendő, hogy a kimagasló minőségű komódoknál számtalan színű fogantyú és láb közül választhatunk, és minden esetben praktikus a csendes önbehúzóval szerelt fiók és ajtó mellett is dönteni.


Keresés pontosítása