Ajándékutalvány
Kattints ide!

Kérdésed van? Hívj!
+36 30 210 1357

TV-állvány

A TV-állvány fontos, sokszor elengedhetetlen része a nappalinknak.

Órákat töltünk a TV előtt ülve vagy fekve, fontos hogy a TV-állvány mérete, színe és magassága ideális legyen a többi bútor, különösen a kanapé magasságával.

Gondoljuk végig, milyen műszaki berendezéseket szeretnénk beintegrálni a TV mellé, alá vagy felé, szükségünk van-e esetleg fiókra a távirányítók vagy adathordozóink tárolásához, szekrényajtóra vagy tolóajtóra a nagyobb tárgyak elpakolásához! Mérje le a műszaki cikkeket és ezekkel a méretekkel felszerelkezve nem követheti el a hibát, hogy bármi kimaradna a TV-állványból.

A klasszikus fa vagy furnér szekrényekhez kínálunk TV-állványt falra szerelhető kivitelben is, ezek lapos TV fali panelek. Fontos, hogy a fali TV panelek vagy LCD panelek biztonsággal tégla vagy beton falra szerelhetőek.

Gipszkarton falakkal rendelkező nappaliba TV-knek szánt padlón álló komód az ideális és biztonságos megoldás. Mérhetetlenül divatos az üveg TV-állvány fekete, karamell, áttetsző fehér vagy savmart színben. Egyes olasz gyártók készítenek egyedi színben üveg TV-állványt is. Az Art Deco kedvelőinek sem kell lemondani a TV-állványról, mert erre olasz bútorgyáraktól kínálunk megoldásokat.Miami Gíza TV állvány

Miami Gíza TV állvány

Egyszerű, stílusos formatervezésű TV állvány a Miamitól. - Szín: vad tölgy natúr - Méretek:..

179 200Ft

Miami Géza TV-állvány

Miami Géza TV-állvány

Miami Géza TV-állvány. Alsó tároló polccal is rendelkező lakkozott tömör vad tölgyfa TV-állvány.Szín..

182 700Ft

Tételek 1 től 2 / 2 (1 összes)